Værkstedstræf ved Kirsten & Karsten Pultz

Tak til Kirsten & Karsten for afholdelsen af et vellykket træf, 10 vilde heste kan ikke holde mig væk næste gang.


Jeg kørte hjemmefra uden rigtig at vide hvor byen lå. På vejen stoppede jeg ind for en Cola og på vejen ud fik jeg øje på en P1800. Jeg skyndte mig at følge efter og blev guidet hele vejen. Det viste sig senere at det var Remi som kom fræsende. Jeg nåede lige at tage dette billede da jeg indhentede ham ved en rundkørsel.

H.K.'s flotte ES'er som jeg blev nødt til at kigge under bunden, da jeg i konkurrencen skulle svare på hvor mange kardankryds sådan en har. Hvis nogle skulle være interesserede talte jeg 3.

Ialt 7 Volvo 1800 mødte op, Kirsten og Karsten's var dog også til stede gemt væk i garagen i mindre kampdygtig tilstand.

Her står så Kirsten's hvide racerbil med død motor.

Senere på dagen kørte de fleste ind til Randers for at se Køsters boghandel og senere få en bid mad. Det er Stig's grønne P1800 som ses i indkørslen.

Ak ja, de kofangere ville garanteret passe min bil bedre.

Her holders der ind ved Køsters boghandel. Jeg var iøvrigt heldig at finde en original salgsbrochure for en årgang '62. Det var straks værre at overbevise ekspedienten om at jeg virkelig ejede en, da kun 1800 ejere kan købe dem.

Efter besøget kørte vi op på strøget til en græsk restaurant og fik noget at spise. Da jeg havde parkeret omme bagved fik jeg et lift af Remi. Det var rart igen at sidde i en P1800 og det hjælper da heller mindre for motivationen til at få sin egen på gaden igen.

Og sådan gik den lørdag så blandt de gode gamle Volvoer. Tak for oplevelsen, det er ikke sidste gang jeg møder op.