Status pr. 9/11-1999

Ja nu er der jo efterhånden gået et stykke tid siden jeg sidst har fortalt om hvad jeg går og laver.
Den 24/9-1999 havde jeg besøg af Kirsten og Karsten Pultz, deres unger samt Remi Lindby som alle kom i Volvo 1800. Dette blev til en hygglig aften med en masse Volvo snak omkring de gamle biler. Desværre var afslutningen knap så god da Kirsten kom til at bakke ind i en sten. Dette overgik Remi dog senere ved at bakke ind i naboens bil. (gad vide om de ikke lærer at bakke deroppe i Randers) Nå det kan i læse mere om det i næste klubblad.

Det der ellers er sket er at jeg har fået samlet instrumentbordet med ny beklædning og mangler nu kun at montere ganske få dele før det er færdigt. Jeg har fået fat i nogle originale forkofangere som er meget pæne i chromen og jeg har desuden fået en aftale om hvornår bilen skal svejses, det bliver mellem Jul og Nytår.
Som om dette ikke var nok har jeg købt en anden Volvo 240 da den jeg havde var for rusten til at kunne synes. Der var og er stadig nogle ting som jeg skal have ordnet på den før jeg kaster mig over P1800 projektet igen.
Min carport er iøvrigt lavet om til en garage nu, men jeg mangler lige en port før den er helt færdig, dette må vente til foråret.


2 flotte 1800'er mødte op til mini træf, jeg kunne høre dem en kilometer væk og var ude at vinke da de ikke kunne finde vej.
Senere på aftenen var vi nede at kigge på min egen adskildte P1800. Disse billeder blev tage før Kirsten og Remi besluttede sig for at køre stokcar :)
Dagen efter besøget var jeg motiveret for at pille ved min egen 1800, så jeg tog ned og begyndte at skille motorrummet ad. Jeg tog en masse billeder så jeg kan se hvordan tingene skal samles igen når den tid kommer.
Der var en lettelse ikke at finde mere rust end det jeg allerede var klar over. Nu mangler der ikke så meget på karossen før den skal svejses og males. Snart lejer jeg en damprenser og renser bunden så svejseren kan se hvor der skal svejses.
Ja her ser vi så hvordan naboens bil ser ud efter Remi har været på besøg. Remi's bil blev også lidt medtaget, den fik en par buler i den bagerste skærm.
Hvis man kigger virkeligt godt efter kan man se hvilken nuance af hvid Karsten og Kirstens bil har. Der skete dog ikke så meget, bilen fik en lille bule i pladen under kofangeren men det kan Karsten heldigvis selv rette.
Nu håber jeg ikke at de er blevet alt for bange for at besøge mig en anden gang.
Her ligger nogle af de dele jeg har haft til maler, sædebeslag og lygtehuse. Nu skal jeg snart forbi maleren igen for at hente kølergitter og benzintank.
De kofangere blev virkeligt flotte efter jeg havde været igang med pudsekluden. Nu er de pakket godt ind og bliver opbevaret indendørs så de kan holde sig flotte.
Sådan ser et ombeklædt instrumentbord ud. Bemærk hullet hvor uret skulle side, det skyldes at uret var udskiftet med en temperaturmåler da jeg købte bilen. Det viser sig dog at den tidligere ejer Claus Levinsen stadig har uret liggende og har lovet at sende det til mig.
På forhånd mange tak Claus!